fbpx
Сьогодні
10:21 11 Лип 2023

American University Kyiv став першим ЗВО, який долучився до IT Ukraine Association

American University Kyiv (АЮК) — приватний університет в Україні, що базується на стандартах американської освіти, першим серед закладів вищої освіти в Україні став учасником найбільшої ІТ-спільноти в Україні – IT Ukraine Association.

Завдяки партнерству з Arizona State University (ASU), одним з найбільших, та найінноваційніших університетів США, студенти АЮК навчаються на бакалаврських, магістерських програмах у сфері ІТ та управління бізнесом, а також на короткострокових програмах навчання впродовж життя. При цьому студенти АЮК мають унікальну перевагу — можливість здобувати подвійні дипломи, від АЮК та ASU.

АЮК розуміє важливість ІТ, як одного з ключових секторів української та світової економіки. Тому радий першим серед ЗВО долучитися до професійної ІТ-спільноти й підсилити її завдяки потужній експертизі викладачів та випускників університету.

"Технологічний сектор України зацікавлений в реальній інтеграції освіти, науки та бізнесу на такій потужній і перспективній платформі як American University Kyiv. Ми віримо в те, що освітні проривні ідеї та інноваційні рішення народжуються в якісному середовищі. Тому АЮК для України – це більше ніж навчальний заклад, він має можливість стати центром нових неймовірних та сміливих рішень в IT-індустрії. Ми вітаємо нового учасника ITU і разом з іншими мемберами Асоціації підтримаємо всі ідеї АЮК та готуємося до реалізації спільних проєктів. American University Kyiv надасть Україні найважливіше в освіті – нові стандарти глобального світу", — впевнений виконавчий директор IT Ukraine Association Костянтин Васюк.

"Амерікан Юніверсіті Київ готує для України та світу освічених, високопрофесійних, креативних та сміливих до впровадження якісних змін лідерів. Студенти університету мають глобальне мислення та розуміння світових трендів. Тож співпраця з ІТ Асоціацією — це логічне продовження наших намірів готувати спеціалістів, які в майбутньому здійснять прорив в ІТ, бізнесі чи в будь-якій іншій цікавій для них сфері, як це неодноразово робили й продовжують робити українські компанії на локальному та глобальному ринках", — зазначив ректор АЮК Роман Шеремета.

"Наша школа в АЮК була створена у 2022 р. в партнерстві з компанією EPAM, світовим лідером у сфері цифрових інженерних та консалтингових послуг, яка входить до Fortune 1000 як одна з найкращих компаній у сфері ІТ-послуг у світі. Авжеж, EPAM також є членом IT Ukraine Association. В АЮК пропонуємо вищу освіту на бакалаврських та магістерських програмах за напрямами Data Science, Software Engineering та Technology Leadership&AI. Усі програми наповнені знаннями й досвідом експертів EPAM, тренінгами з цифрових інновацій і розробки програмного забезпечення, а також орієнтовані на вирішення реальних, а не гіпотетичних інженерних та інноваційних завдань. Ми раді партнерству з ІТ Ukraine Association та можливості в гідному колі однодумців промотувати Україну, як технологічну країну", — додає Декан EPAM School of Digital Technologies в AUK Яцек Лешков.

IT Ukraine Association – найбільша ІТ-спільнота в Україні, яка об'єднує інтереси бізнесу, держави та міжнародних партнерів задля розвитку ІТ-індустрії в Україні. ITU відстоює інтереси бізнесу та промотує бренд України як провідної технологічної нації на міжнародному рівні.

American University Kyiv є першим приватним університетом, який пропонує високі стандарти американської освіти в Україні завдяки партнерству з Arizona State University (ASU), одним із найбільших університетів США. US News & World Report ставить ASU на перше місце за інноваційністю серед університетів США, а Times Higher Education називає одним із найпрестижніших у світі.

В Україні партнерами-засновниками AЮК є: EPAM Systems, BGV Group Management, Academy DTEK, Brain, Channel Georgian Consulting, Georgian American University.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: