fbpx
Сьогодні
13:22 04 Лип 2023

Головнокомандувач ЗСУ після скандалу призначив нового начальника Одеського обласного ТЦК

Фото: Telegram/Головнокомандувач ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний призначив полковника Олександра Охріменка новим начальником Одеського обласного ТЦК.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на повідомлення Залужного.

"На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначив одного з найкращих військових командирів. Полковника Олександра Охріменка, який донині був комбригом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого", – написав він.

Залужний зазначив, що Охріменкобойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині.

Зауважимо, що у червні командира 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, яка базується у Володимирі, полковника Олександра Охріменка перевели до іншої військової частини. Тоді нову посаду не розголошували.

Олександр Охріменко народився 19 жовтня 1984 року на Вінниччині. У 2006 році з відзнакою завершив Одеський інститут Сухопутних військ, а також закінчив Національний університет оборони України ім.І.Черняховського. Волинську бригаду очолив в жовтні 2021-го. Одружений, виховує доньку та сина.

Участь у боях з російськими військами бере із 2014-го року. Був нагороджений Орденом Богдана Хмельницького III ступеня, особистою вогнепальною зброєю та низкою відзнак Міністерства оборони України.

Довідка

Нагадаємо, на початку травня правоохоронці викрили начальника Одеського обласного ТЦК Євгена Борисова за підозрою у торгівлі так званими "білими квитками", які звільняють від мобілізації.

Окрім того, журналісти з'ясували, що його дружина під час повномасштабної війни купила елітний автомобіль, а родина Борисова придбала в Іспанії нерухомість.

Після цього Борисова звільнили з посади за рішенням Ставки верховного головнокомандувача.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: