fbpx
Сьогодні
19:05 02 Лип 2023

Данія інвестує кошти у будівництво елеватора та млина на Одещині: у чому рішення

Майже 27 млн євро  експортно-інвестиційний фонд Данії інвестує у будівництво елеватора та сучасного млина в Ізмаїлі, що на Одещині.

Про це повідомили на сайті компанії "НІБУЛОН", інформує Рубрика.

У чому проблема?

Найголовнішою причиною поганого зберігання зерна та його псування є відсутність контролю за температурою. Це викликає переміщення вологи від однієї частини маси зернових до іншої, де вона може акумулюватися і викликати псування зерна.

Яке рішення?

Ці проблеми усувають елеватори. Елеватор — це зерносховище, обладнане пристосуваннями для підіймання, сушіння, зберігання і т. ін. великої кількості зерна.

Експортно-інвестиційний фонд Данії інвестує майже 27 млн євро у будівництво елеватора та сучасного млина в Ізмаїлі.

Як це працює?

Зазначається, що зерносховище нового елеватора буде розрахованого на одночасне зберігання 118,5 тисяч тонн зернових, а потужність млина дорівнюватиме 750 тонн на день.

"Це дозволить "НІБУЛОНу" наростити пропускну експортну спроможність філії до 300 тис. тонн на місяць, постачати борошно як на внутрішній ринок, так і слугувати інтересам місії захисту продовольчої безпеки UN World Food Program через порти Дунаю", – кажуть у компанії.

До того ж будівництво нових виробничих потужностей дозволить збільшити кількість робочих місць у регіоні на 100 фахівців.

Урядовці Королівства Данія переконані, що не потрібно чекати закінчення війни. Саме тому вони прагнуть залучати данський бізнес на ранніх стадіях відновлення української держави.

Нагадаємо, на Закарпатті будують сміттєпереробного заводу, що обслуговуватиме 27 громад у Берегівському районі.

Також ми повідомляли, що компанія Nestlé розпочала будівництво нового виробничого майданчика у Смолигові Волинської області.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: