fbpx
Сьогодні
20:38 27 Чер 2023

У Кременчуці пройде фестиваль з лекціями про архітектуру та музикою: у чому рішення

У Кременчуці пройде благодійний фестиваль "Мозаїка" з лекціями про архітектуру та музикою.

Про це повідомляє the village.

У чому проблема?

"Рідне місто наче знаємо вже як свої долоні, проте з організацією фестивалю нам прийшло усвідомлення неосяжності потенціалу Кременчука. У місті така кількість надихаючих людей, що в голові не втримаєш. Навіть в декількох", – зазначають організатори.

Яке рішення?

Благодійний фестиваль кременчуцької культури "Мозаїка" пройде 2 липня на раніше закинутому майданчику "П'ятак" у Придніпровському парку.

"Мозаїка – фестиваль кременчуцької культури. Відкритий простір синергії, який стане об'єднаним світилом міського андерграунду. Подія, яка з розмаїття елементів формує динамічний орнамент – картину міського життя нового покоління.", – кажуть організатори.

Мета фестивалю – створити простір, який обʼєднає міську культуру в Кременчуці.

Як це працює?

У програмі – музичні лайви від LoadedSylph, йога, поезія, візуальне мистецтво, перформанси і ярмарок крафтових продуктів від локальних виробників.

Повна програма "Мозаїки"  за посиланням.

У просвітній частині програми екскурсія містом від Дмитра Соловйова з Ukrainian Modernism, а також лекції від співзасновниці "Мапи Реновації" Дарʼї Корби, автора подкасту "CEO сучасності" Павла Целуйка та блогерки Софії Безверхої.

Завершать блок дискусією "Кременчук: їхати, залишатись, повертатись".

Захід організовує обʼєднання "О'Комова". Вхід – вільний.

Зазначимо, сьогодні, у річницю удару по Кременчуцькому ТЦ "Амстор" у місті пролунали вибухи: росія знову атакувала ракетами.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: