fbpx
Сьогодні
20:32 25 Чер 2023

До Естонії на відпочинок вирушили 40 дітей військовослужбовців із Житомирщини

English version here

На запрошення міської ради Таллінна та особисто його мера Міхаїла Килварта за підтримки благодійного фонду BGV Charity Fund 40 дітей військових із Житомирщини вирушили на відпочинок й оздоровлення у літній табір до Естонії.

Це діти загиблих військовослужбовців, зниклих безвісти, а також тих, хто нині боронить Україну.

У літньому таборі на дітей чекає не лише оздоровлення, а й дуже різноманітне та пізнавальне дозвілля. Зокрема, для них організують екскурсії до Таллінна та Хаапсалу. Також вони візьмуть участь у традиційному масштабному XIII Молодіжному святі пісні й танцю, де зможуть більше дізнатися про естонську культуру і звичаї.

"Хочу особисто подякувати Міхаїлу Килварту, який виступив із цією ініціативою, завжди відгукується та послідовно допомагає Житомирщині як регіону, який патронує Естонська Республіка. Також вдячний благодійному фонду BGV, який узяв на себе всі транспортні витрати подорожі наших дітей, та департаменту соціальної політики Житомирської обласної військової адміністрації за організаційну підтримку", — зазначив голова групи з міжпарламентських зв'язків з Естонською Республікою Арсеній Пушкаренко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: