fbpx
Сьогодні
Фото 16:25 23 Чер 2023

У Херсоні російські війська обстріляли комунальників: загинуло 2 працівників

English version here

Фото: t.me/olexandrprokudin

Сьогодні, 23 червня, російські окупанти обстріляли Херсон, вдарили по комунальному транспортному підприємству, загинуло 2 працівників.

Як інформує Рубрика, про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

Фото: t.me/olexandrprokudin

"У Херсоні окупаційні війська прицільним вогнем вдарили по комунальному транспортному підприємству. Били по цивільних працівниках, котрі забезпечують життєдіяльність міста", – йдеться у повідомленні.

За його словами 55-річний чоловік загинув на місці, ще пʼятеро його колег отримали поранення, їх шпиталізували до медзакладів.

Фото: t.me/olexandrprokudin

Фото: t.me/olexandrprokudin

Згодом стало відомо про смерть ще одного, 43-річного, працівника.

"Лікарі намагалися врятувати його життя, однак травми виявилися надто тяжкими. Чоловік помер у медзакладі", – уточнив голова Херсонської ОВА.

Фото: t.me/olexandrprokudin

Нагадаємо, що 20 червня, російські окупаційні війська також атакували Херсон. Внаслідок артилерійського обстрілу загинув рятувальник, ще вісім співробітників ДСНС постраждали.

Як писала Рубрика, у ніч на 22 червня російська армія черговий раз атакувала Україну. Ворог застосував дрони-камікадзе та ракети.

Також 22 червня російські загарбники вкотре обстріляли Херсон, унаслідок чого постраждали щонайменше чотири особи: двоє місцевих мешканців та двоє студентів-волонтерів із міста Рівне.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: