fbpx
Сьогодні
10:54 23 Чер 2023

Медіа Східний Варіант запустило "Спільноту Відновлення": як працює рішення

Незалежне медіа Донецької та Луганської областей Східний Варіант запустило "Спільноту Відновлення" для збору донейтів.

"Східний Варіант" хоче розповісти більше історій відновлення українських бізнесів та громадських просторів, які релокувались зі сходу України в інші міста. Герої цих історій стають амбасадорами українського відновлення, які отримують відзнаку "Незламні зі сходу".

медіа Східний Варіант запускає

Команда "Східного Варіанту" збирає історії відновлення, щоб показати — воно відбувається вже і його може підтримати кожен і кожна. Адже до повномасштабного вторгнення росії на територію України на сході активно розвивався громадський сектор та бізнес. Відкривались кав'ярні, працювали громадські організації, театри, крамниці з крафтовими товарами, швейні виробництва, ферми та багато інших просторів.

З початком повномасштабного вторгнення люди вимушено залишили свої домівки та переїхали в інші міста України, подалі від лінії фронту. І вони змогли заново відкрити свою справу. "Східний Варіант" розповідає ці натхненні історії, які показують, що відновлення починається вже. І можна стати його частиною, долучившись до "Спільноти Відновлення", тим самим допомогти виданню створювати більше таких історій.

"Від Карпатських гір і до донецьких териконів наша Спільнота об'єднана ідеєю відновлення. І можна стати її учасником чи учасницею, підтримавши Східний Варіант донейтом. Ваші кошти підуть на створення ще більшої кількості цих натхненних історій і їх популяризацію. Долучайтесь до Спільноти Відновлення! У кожній історії ми розповідаємо про життя наших амбасадорів, які продовжують творити свою справу. Чому важливо розповідати про цих людей? Бо вони популяризують схід України через свою діяльність, займаються відновленням культури, надають нові робочі місця та творять якісні продукти. На сторінці проєкту вже є перші історії, з якими можете ознайомитись", — розповідає керівниця партнерств "Східного Варіанту" Ольга Гах.

Це ком'юніті незламних жителів сходу, які заново поставили на рейки свою діяльність у сфері бізнесу чи в громадському секторі. І створення цих та багато інших історій можна підтримати своїм донейтом. Можна вибрати зручну для вас суму та зробити одноразовий платіж або оформити щомісячну підписку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: