fbpx
Сьогодні
09:22 20 Чер 2023

На Дніпропетровщині росіяни вночі з важкої артилерії гатили по Нікопольському району

Війська російської федерації вчергове влаштували обстріл Нікопольського району Дніпропетровської області. Цього разу загарбники били з важкої артилерії по Мирівській громаді.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram-канал голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака.

Внаслідок ворожих ударів по населених пунктах ОТГ обійшлося, на щастя, без жертв.

"Вночі агресор відкрив вогонь по Мирівській громаді Нікопольського району. Бив з важкої артилерії. Минулося без жертв", – написав чиновник.

На місцях влучень ворожих снарядів наразі працюють співробітники ДСНС.

"Рятувальники обстежують місцевість – встановлюють наслідки обстрілу", – зазначив голова ОВА.

Як додав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Telegram, обійшлося без постраждалих, а в інших громадах ніч пройшла спокійно.

Довідка

Війська росії обстрілюють Дніпропетровську область практично щодня. Найчастіше під ворожий вогонь потрапляє Нікопольський район та саме місто. Для ударів по Нікополю окупанти активно застосовують важку артилерію.

Під час минулої атаки міста, 19 червня, російські загарбники також використали артилерію, і в результаті обстрілів у Нікополі було поранено одну людину.

Перед цим інтервенти обстрілювали Нікопольський район уночі 17 червня і для ударів по н.п. застосовували артилерію. Внаслідок російських атак були руйнування.

А до цього, 16 червня, через ворожі обстріли в Нікополі загинула одна людина, ще одна отримала поранення.

Як писала Рубрика сьогодні вночі росіяни атакували Україну баражуючими БпЛА. У небі над Україною захисники знищили 32 "Шахеди" з 35.

По столиці ворог вчергове запустив безпілотники, українська протиповітряна оборона знищила близько 20 баражуючих боєприпасів навколо Києва.

Також російські війська сьогодні вночі  атакували балістикою Запоріжжя і передмістя, є руйнування.

Крім цього у Львові під час безпілотної атаки ворог поцілив в об'єкт критичної інфраструктури.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: