fbpx
Сьогодні
10:13 07 Чер 2023

Командувач Сухопутних військ заявив, російські загарбники втрачають позиції під донецьким Бахмутом

Фото: Телеграм / СИРСЬКИЙ

Українські Сили оборони на бахмутському напрямку продовжують рух вперед по флангах, через що російські війська змушені залишати свої позиції.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський у Telegram, пише Рубрика.

"Бахмутський напрямок. Сили оборони продовжують рух вперед на флангах, ворог втрачає позиції під Бахмутом", зазначив керманич.

На підтвердження своїх слів командувач оприлюднив відео бойової роботи 3 ОШБр.

Як повідомляли, 5 червня у Міноборони зазначили, що на Бахмутському напрямку українська армія рухається широким фронтом і має успіх.

Президент Володимир Зеленський, дякуючи 3-ій ошб та 57-ій омб, натякнув, що українські захисники просунулись уперед на Бахмутському напрямку.

Довідка

За словами заступника міністра оборони України Ганни Маляр, українські захисники просунулися на різних ділянках на Бахмутському напрямку. Подекуди вони змогли відбити у російських окупантів до 1600 метрів території.

Вона також повідомила, що Сили оборони переходять до контрнаступальних дій на певних напрямках фронту. За її словами, бійці ЗСУ рухаються там досить широким фронтом. Згодом вона деталізувала, що успіхи є біля населених пунктів, що знаходяться під Бахмутом.

При цьому ворог зараз перебуває в обороні та намагається утримати зайняті позиції.

Як писала Рубрика, за минулу добу, 6 червня, українські Збройні сили ліквідували близько 900 загарбників, загалом з початку російської агресії окупанти втратили особового складу понад 212 тисяч вояк.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: