fbpx
Сьогодні
12:36 05 Чер 2023

Британські журналісти опублікували контракт про продаж Іраном зброї росії

English version here

Британські журналісти опублікували контракт, що свідчить про продаж Іраном зброї росії під час повномасштабної війни проти України.

Про це повідомляє Sky News.

"Це контракт між іранцями та росіянами щодо боєприпасів… Ми вважаємо, що він на 100% достовірний", – заявив співрозмовник з галузі безпеки.

Зазначається, що 16-сторінковий документ, датований 14 вересня 2022 року, стосується зразків різних артилерійських і танкових снарядів вартістю більш як 1 млн доларів.

Джерело передало цей контракт разом із п'ятьма сторінками, ймовірно, пов'язаного з ним контракту, де перераховані стволи для танків Т-72 і стволи для артилерійських установок (гаубиць), а також боєприпасів. Сума цього контакту – близько 740 000 доларів.

Посольство росії та посольство Ірану у Великій Британії не відповіли на запит прокоментувати інформацію про угоду щодо продажу зброї, а також щодо автентичності цих документів.

Довідка

Іранська влада таємно поставила велику кількість набоїв, ракет і мінометів до росії для війни проти України та планує відправити ще більше.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: