fbpx
Сьогодні
08:27 04 Чер 2023

Росія вночі атакувала Україну дронами та ракетами: ППО знищило 4 "крилаті" та 3 БпЛА

У ніч на 4 червня, російська армія завдала по Україні чергового удару ракетами та дронами-камікадзе. Силами та засобами протиповітряної оборони було знищено чотири Х-101/Х-555 та 3 БПЛА ворога.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на дані командування Повітряних сил ЗСУ.

Як повідомили українські військові, росія продовжує нічні атаки по території нашої країни безпілотниками та крилатими ракетами, полюючи на військові об'єкти та об'єкти критичної інфраструктури.

У Повітряних Силах розповіли, що з 01.00 по 04.00 неділі 4 червня загарбники застосували:

  • 5 іранських ударних БПЛА "Shahed-136/131" з Брянської області (РФ),
  • 6 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555, які противник випустив із шести бомбардувальників Ту-95мс із району Каспію.

"Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено чотири крилаті ракети та три ударні дрони!", наголосили у повідомленні.

Своєю чергою, Київська міська військова адміністрація повідомила, що до столиці жодна повітряна ціль вночі не долетіла. Все, що прямувало в бік Києва, ППО знищила ще на дальніх підступах.

Водночас над Дніпропетровщиною збили 2 крилаті ракети та 1 безпілотник — ймовірно "Шахед". 

Довідка

Нагадаємо, що 2 червня російські агресори застосували для ударів по Україні 15 крилатих ракет та 21 іранських дронів-камікадзе "Shahed" – усі ці повітряні цілі були знищені.

Як писала Рубрика, у ніч на 30 травня російська армія здійснила чергову безпілотну атаку дронами-камікадзе іранського виробництва, українська протиповітряна оборона знищила 29 із 31 запущеного окупантами "Шахеда".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: