fbpx
Сьогодні
11:31 02 Чер 2023

Ворог активізувався на Куп'янському та Лиманському напрямках, – Череватий

Фото: Генштаб ЗСУ

Ворог активізувався на Куп'янському та Лиманському напрямках, однак Сили оборони відбили всі атаки російських окупантів протягом доби.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону новин.

"Ворог там (на Куп'янсько-Лиманському напрямку – ред.) активізувався: 11 боєзіткнень за цю добу відбулося, 632 артудари. Ми відбили всі атаки ворога, нанесли йому втрати: 58 окупантів було знищено, 94 зазнали поранень, двоє потрапили до полону. Знищено 7 танків, два міноменти, протитанкову гармату "Рапіра" , дрон-камікадзе "Ланцет", 11 автомобілів", – зазначив він.

На думку Череватого, "великий наступ", який анонсували росіяни взимку, завершується і обмежився спробами атакувати на Бахмутському, Куп'янському та Лиманському напрямках.

"Бахмут, ми бачимо, в силу потужних втрат вони змушені перегруповуватися, замінювати угрупування військ. На Куп'янсько-Лиманському напрямку – ніяких суттєвих просувань, вони отримали потужні втрати. І все це зводиться до головного результату – виснаження ворога і вибиття його військового потенціалу", – сказав Череватий.

Довідка

Цієї ночі, за попередніми даними, російські агресори застосували для ударів по Україні 15 крилатих ракет та 21 іранських дронів-камікадзе "Shahed" – усі ці повітряні цілі були знищені.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: