fbpx
Сьогодні
Відео 09:52 30 Тра 2023

LinkedIn запустив кампанію про можливості майбутнього: для чого це рішення

Для соціальної мережі LinkedIn креативне агентство Droga5 створило кампанію під назвою Find your in для заохочення дорослих користувачів платформи працювати.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Як обрати собі професію? Нажаль, значна частина молоді не має визначених професійних намірів, і без допомоги спеціалістів зробити вибір дуже важко.

Інтереси сучасної дорослої людини та підлітків надзвичайно різ­номанітні. Вони формуються завдяки індивідуальним біологічним потребам та інтелектуально-психологічних особливостям. Кожна людина на певному етапі свого розвитку, перебуває у ста­ні невизначеності, непевності. І це нормально. Особливо гостро це відчуває молодь.

Вибір – це надважливий інтелекту­ально-психологічний процес. Людське життя – це постійний вибір одного варіанта з багатьох можливих: пове­дінки, дій, міркувань. А ус­піх в житті людини залежить від зроблених правильних виборів.

Яке рішення?

Креативне агентство Droga5 створило кампанію для соціальної мережі LinkedIn під назвою Find your in, щоб заохотити дорослих користувачів платформи працювати.

Як це працює?

У межах кампанії було створено ролик про молоду дівчину, яку сповіщення від LinkedIn спонукало замислитися над тим, ким вона стане, коли виросте.

"Цей фільм – це ідея та платформа про те, як бути тим, ким ви можете себе уявити, у LinkedIn. Адже тут є інструменти, інформація та спільнота, необхідні для цього", – кажуть Тобі Треєр-Еванс та Лорі Хавелл, виконавчі креативні директори Droga5.

Як продовження кампанії LinkedIn запустить активацію Big Ins, у якій візьмуть участь креатори з визначними кар'єрними досягненнями в різних галузях, як-от мода, дизайн, технології.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила зміни до деяких законів щодо удосконалення механізму забезпечення якості вищої освіти.

А 21 травня у будівлі київського Річкового вокзалу офіційно відкрили університет American University Kyiv.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: