fbpx
Сьогодні
Відео 16:37 29 Тра 2023

У Бєлгородській області рф заявили про обстріл по підприємствах: є постраждалі

Фото: скриншот відео

У Бєлгородській області російської федерації заявили про обстріл кількох населених пунктів військовими Збройних сил України, постраждали чотири людини.

Як пише Рубрика, про це повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

За його словами, у Шебекіно було атаковано два промислові підприємства. Внаслідок влучання снарядів в одному з підприємств спалахнув виробничий корпус з лакофарбовими рідинами.

За словами Гладкова, четверо постраждалих працівників підприємства доставлені до лікарні з опіками дихальних шляхів та отруєнням чадним газом. Один — у реанімації у тяжкому стані, у трьох — стан середньої тяжкості.

Як зазначається, на другому підприємстві видимих ушкоджень та постраждалих немає, усіх співробітників вивезено на безпечну відстань.

Гладков заявив, що було обстріляне село Нова Таволжанка. Там немає постраждалих, але пошкодження лінії електропередачі.

Без світла залишаються Нова Таволжанка, Шаміно та Архангельське. У селі Козинка Грайворонського округу є потрапляння до будівлі готелю та мийки, внаслідок чого та спалахнула.

Довідка

Нагадаємо, 22 травня  "Російський добровольчий корпус" та легіон "Свобода Росії" розпочали рейд в Бєлгородську область. За даними Головного управління розвідки, метою таких дій є створення "зони безпеки" для захисту українців.

Пізніше повідомлялось, що вони, ймовірно, розташувалися на території майже 5 квадратних кілометрів.

У США прокоментували події у Бєлгородській області: Україна сама вирішує, як вести бойові дії.

У вівторок, 23 травня, російська влада повідомила про продовження "контртерористичної операції" у Бєлгородській області рф.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: