fbpx
Сьогодні
20:52 24 Тра 2023

У Білорусі створили спецпідрозділ для боротьби з ДРГ по всій лінії кордону

У Білорусі створили новий спецпідрозділ для боротьби з диверсійно-розвідувальними групами в прикордонні, повідомив голова МВС країни Іван Кубраков.

Про це повідомляється у пресрелізі білоруського МВС.

"Наші співробітники сьогодні несуть службу з охорони громадського порядку в прикордонних районах – не тільки з Україною, але і в цілому по периметру кордону", – сказав очільник білоруського міністерства.

Як зазначається, новий спецпідрозділ з боротьби з диверсійно-розвідувальними групами створено при внутрішніх військах МВС Білорусі, він уже приступив до несення служби.

Кубраков також повідомив про створення ще одного спецпідрозділу, який забезпечуватиме безпеку Білоруської АЕС. Він знаходиться у місті Островець, за 18 кілометрів від атомної станції.

"Цей напрямок перебуває під особливим контролем. Ми бачимо, що ціллю для терористичних актів, які відбуваються за межами нашої країни, є саме такі об'єкти, а також соціально значущі, зокрема школи та дитячі садки. І ми сьогодні робимо все, щоб захистити їх", – заявив Кубраков.

Довідка

Нагадаємо, у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України зазначили, що легіон "Свобода Росії" та "РДК" розпочали операцію зі звільнення росії від режиму путіна з метою створення певної смуги безпеки для захисту українського цивільного населення.

Українська розвідка також дізналася, що рф терміново проводить евакуацію сховища ядерних боєприпасів "Бєлгород 22", що розташоване у Бєлгородській області росії.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: