fbpx
Сьогодні
Відео 18:17 11 Тра 2023

У містах рф неочікувано прозвучало звернення Зеленського до росіян: "Боріться за свою свободу"

У багатьох російських містах в громадських місцях, завдяки роботі невідомих хакерів, несподівано прозвучало звернення президента України Володимира Зеленського до громадян рф.

Про це повідомив Telegram-канал Nexta, опублікувавши відповідні відео з камер спостереження.

Спочатку прозвучав сигнал тривоги, а потім почалося звернення українського Глави.

"Тим, хто розуміє тільки російською мовою. Хочете жити – тікайте! Хочете жити – здавайтеся в полон! Хочете жити – боріться на своїх вулицях і за свою свободу!", закликав Зеленський громадян рф.

Український президент нагадав простим росіянам, що у них уже забрали все, що можна, і вони мають боротися за те, що ще залишилося. Зеленський закликав росіян не лізти на українську землю, в нашу душу та в нашу культуру.

Після звернення українського Глави слухачам у рф запропонували прослухати "Ой, у лузі червона калина".

Зазначимо, що звернення українського президента пролунало в Абакані, Самарі, Іркутську, Москві, Махачкалі Пермі, Раменському та інших містах. Росіяни були збентежені, уважно слухали слова нашого президента, а потім підтанцювали під українську патріотичну пісню.

Нагадаємо, що 9 травня, на день перемоги в росії, хакери зламали російську телетрансляцію параду у Москві. Завдяки зусиллям небайдужих, російські військові крокували Червоною площею під слова "Слава Україні!". "Покращену" версію телетрансляції дивилися глядачі у Санкт-Петербурзі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: