fbpx
Сьогодні
22:56 10 Тра 2023

Україна працює з партнерами над рішенням щодо нових оборонних пакетів, – Зеленський

Фото: Офіс Президента

Україна активно працює з партнерами над рішенням щодо нових оборонних пакетів.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у своєму зверненні до співвітчизників.

«Наш міжнародний блок дуже активно, в деталях працює з партнерами заради нових оборонних пакетів для України. Нові рішення – вже на робочому рівні. Більше захисту для нашого неба, більше можливостей для нашої оборони та руху на землі», – сказав Зеленський.

Він зазначив, що протягом дня провів кілька нарад, на яких ці питання обговорювалися. Президент очікує вже найближчим часом відповідних кроків від партнерів.

«Ані на хвилину не забуваємо, що кожен день присутності окупанта на нашій землі – це спокуса для нього думати, ніби йому щось вдасться… Нічого йому не вдасться! Маємо повернути свободу, безпеку і Європу на всю українську землю – на всю європейську землю. І ми це зробимо! Не залишимо ворогу жодного клаптика нашої землі – ніде тиранія не пануватиме. І я дякую лідерам-партнерам, усім державам-партнерам, кожному і кожній, хто нам допомагає зміцнювати нашу силу та робити українську оборону ще активнішою», – сказав Зеленський.

Як повідомлялося, 9 травня Президент Володимир Зеленський заявив про те, що наша держава планує витіснити російські війська зі своєї території і не хоче більше жодного продовження війни. Українці мріють просто бути вільними й нагадати, що ми не в ляльковому театрі президента путіна, а ми – самодостатня держава.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: