fbpx
Сьогодні
09:26 05 Тра 2023

Верховна Рада призначила нардепа Пушкаренка заступником голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

Верховна Рада призначила народного депутата Арсеній Пушкаренко, який очолює Житомирську обласну організацію «Слуга Народу», заступником голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

«У цей важкий для нашої держави момент підтримка міжнародних партнерів є вкрай важливою для нас. Тим більше, коли ми, як країна-кандидат, знаходимося на порозі початку перемовин щодо вступу до Європейського Союзу. Дякую всім причетним до наших проектів, які були успішно реалізовані спільно з Естонією в рамках міжпарламентського співробітництва», — зазначив Арсеній Пушкаренко.

Також він подякував колегам і секретаріату Комітету з питань бюджету, у якому працював донедавна.

«Це були цікаві та не прості майже чотири роки. Нам вдалося забезпечити реалізацію великих інфраструктурних проектів, знайти рішення на виклики коронавірусу та втримати стабільність бюджету під час воєнного стану. Це фундаментальний досвід, оскільки бюджетний процес — це основа функціонування держави», — зазначив парламентар у своєму Фейсбуці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: