fbpx
Сьогодні
12:41 30 Кві 2023

Росія як пиріг, треба розділити її на шматочки: Президент висловився щодо війни в Україні з рф

Фото: ОПУ

Глава української держави Володимир Зеленський порівняв війну з російською федерацією з пирогом, який "треба розділити на шматочки".

Про це інформує Рубрика, посилаючись на заяву глави держави в інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову, записаному ще восени 2022 року.

"Війна – як той пиріг з Російською Федерацією. Ми не можемо її з'їсти – рот порвеш, велика держава і велика за обсягом. Цю біду проковтнути складною

Треба розділити війну на шматочки, і це перемоги, одна за одною, іноді паралельні, але здебільшого вони йдуть одна за одною, послідовно", – заявив український лідер.

На кшталт, Президент назвав знищення російського крейсера "Москва". Саме його ліквідація була таким "шматочком" перемоги для України.

"Для нас перемога – територія, яка конкретно під захистом гарантій світової безпеки. НАТО або інші безпекові гарантії. Вони дуже важливі", – додав Зеленський.

Глава держави наголосив, що навіть після перемоги у війні Україні доведеться бути сусідом росії, тому нашій державі потрібно бути міцнішими й послабити ворога.

Нагадаємо, що президент Зеленський застеріг від затяжної війни, яка, на його думку, може тривати роками або десятиліттями.

До того ж Глава держави вірить, що Україна зможе відбити російські сили та повернути Крим.

Зеленський також підкреслив, що російські війська з кожним днем ​​втрачають мотивацію.

"Вони (росіяни – ред.) бояться нас, а також наслідків, якщо вони відступлять", зауважив Президент.

Довідка

Нагадаємо, як раніше заявив глава Міноборони Олексій Резніков, в глобальному сенсі Україна готова до контрнаступу, який анонсувався раніше. На цей час очікують необхідні погодні умови та рішення командування.

Раніше голова ГУР МО Кирило Буданов сказав, що початок вирішальної битви між Україною та рф наближається, але коли саме вона буде – це таємниця.

Як заявили у Міноборони, не варто чекати того, що настане такий день, коли українські Сили оборони заявлять українцям про початок контрнаступу, тим більше, що певні дії вже відбуваються.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: