fbpx
Сьогодні
Відео 09:32 29 Кві 2023

Уманська трагедія: під час розбору завалів у будинку знову спалахнула пожежа

Під час розбору завалів багатоповерхівки в Умані Черкаської області, куди напередодні влучила російська ракета, сьогодні, 29 квітня, сталася пожежа. Вона спалахнула через вітер.

Про це пише Рубрика, посилаючись на "Суспільне".

"В Умані, під час розбору завалів зруйнованої багатоповерхівки, знову спалахнула пожежа. Як пояснили рятувальники, її роздмухало вітром. Там працюють в посиленому режимі", – наголосили в повідомленні.

Нагадаємо, що під час масованої атаки росіян, яка сталася 28 квітня, одна з ракет влучила у багатоповерхівку в Умані. Внаслідок чого один із під'їздів був фактично знищений.

За попередньою інформацією, там були зареєстровані 110 людей. Із 46 квартир 27 — повністю знищені.

У місті також готують місця для поселення постраждалих внаслідок влучання ракети в житлову дев'ятиповерхівку. Більшість людей розселились у знайомих та родичів. У Черкаській ОВА нам повідомляли про 5 родин, які потребують поселення. Місця підготували в гуртожитку закладу освіти, також готові приймати потерпілих місцеві готелі.

В Уманському ліцеї №5 працює оперативний штаб допомоги. Також працює гаряча лінія для постраждалих:

  • +380969112911;
  • +380991868871;
  • +380991842843.

За останніми даними, внаслідок цього удару загинуло 23 особи, з них 4 дитини. Травмовано 18, а ще 17 громадян врятовано. Розбір завалів продовжується.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: