fbpx
Сьогодні
11:58 27 Кві 2023

Стартує нова хвиля благодійного проєкту для новонароджених: фонди роздадуть 10 000 наборів допомоги на загальну суму у мільйон євро

Благодійний фонд BGV спільно з партнерами оголошують про старт вже четвертої хвилі благодійного проєкту для сімей із новонародженими дітьми. Фонд у співпраці з донорами — німецькими партнерами dm-drogerie markt, #WeAreAllUkrainians, а також за підтримки корпорації «Біосфера», бренду «Бюбхен» та британської ініціативи We Help Ukrainians — зібрали додаткові 10 000 наборів із товарами для немовлят та породіль, а логістичний партнер «Нова пошта» безкоштовно доставить цю допомогу по всій країні. Кожен такий набір містить біля 17 позицій спеціалізованих дитячих товарів, серед яких: дитячий одяг (боді, чоловічки, светри, шкарпетки), підгузки, дитяче харчування, пелюшки, засоби для догляду за шкірою, гігієнічні товари, іграшки, побутова хімія та інше. Загальна вартість товарів у рамках четвертої хвилі проєкту сягає понад 1 млн євро.

Про це йдеться на сайті фонду.

Отримати благодійний набір може сім'я новонародженої дитини з будь-якої області та населеного пункту в Україні. Вік дитини на момент подачі заявки не має бути старшим трьох місяців. Щоб отримати набір, потрібно заповнити коротку онлайн-заявку на офіційному сайті Благодійного фонду BGV, вказавши інформацію про дитину та одного з батьків, дані для відправлення набору, а також додавши до заявки фото чи скан необхідних документів — свідоцтва про народження дитини, паспорт чи ID-картку одного з батьків, індивідуальний податковий номер.

Заявка буде опрацьована протягом кількох тижнів. Якщо вся інформація вказана коректно, команда фонду автоматично підтвердить заявку, а Нова пошта доставить набір родині. Якщо ж заявка потребуватиме доповнень, представники фонду зв'яжуться за вказаними у формі контактами для уточнення інформації.

Благодійний фонд BGV

«Допомога дітям — один із головних фокусів діяльності нашого благодійного фонду. За рік роботи фонд BGV реалізував понад 10 ініціатив для того, щоб підтримати дитинство в Україні попри надскладні часи. Ми намагаємося передавати допомогу родинам із малюками як напряму (наприклад, у рамках вже чотирьох хвиль проєкту для новонароджених), так і допомагати великим дитячим освітнім та медичним закладам, серед яких Охматдит, Київський обласний перинатальний центр, Бучанська дитяча школа мистецтв, дитячі будинки та пологові центри у регіонах. Ми не плануємо зупинятися. Вже сьогодні разом із донорами ми готуємося до запуску масштабного проєкту для школярів, який допоможе технічно підтримати онлайн-освіту. Усією командою фонду радіємо кожному партнерству, кожній ідеї, яка перетворюється врешті на унікальні благодійні ініціативи», — зазначила Анна Буткевич, засновниця Благодійного фонду BGV.

Благодійний фонд BGV

Нагадаємо, у рамках перших трьох хвиль проєкту Благодійний фонд BGV із партнерами зібрали та роздали в Україні вже 30 тисяч наборів для малюків та мам із найнеобхіднішими товарами. Проєкт покрив 23 області України, а набори із товарами були доставлені у 2469 міст, селищ та сіл. Частину допомоги — майже 2000 наборів для новонароджених — Благодійний фонд BGV роздав спільно з Офісом омбудсмана за окремою регіональною програмою для родин із дітьми, які сьогодні потребують допомоги, серед яких багатодітні, малозабезпечені сім'ї, а також ВПО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: