fbpx
Сьогодні
Фото 12:01 26 Кві 2023

За підтримки Червоного Хреста України у Херсоні встановлять 10 укриттів там, де збирається найбільше людей

У Херсоні за підтримки Червоного Хреста України встановлять 10 укриттів у місцях найбільшого скупчення людей.

Про це пише Рубрика.

Як зазначають, залізобетонні конструкції допоможуть уберегти людей від обстрілів з різних видів озброєння, зокрема реактивних систем залпового вогню та вибухових хвиль.

Площа кожного укриття 10 м², в яких одночасно можуть перебувати 10-15 людей.

Укриття Херсон

Розміщуватимуться укриття поруч з ринками, автостанціями, зупинками громадського транспорту та місцями надання адміністративних послуг.

"Наразі у Херсоні складна ситуація. Ми робимо усе можливе, аби допомогти людям. Зараз бачимо велику потребу в облаштуванні укриттів у громадських місцях, де часто перебувають мешканці Херсону.

Укриття – можуть врятувати життя, а це найважливіше", зазначив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Укриття Херсон

Своєю чергою, віцепрем'єр-міністр Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук наголосила:

"Безпека громадян – сьогодні для держави на першому місці. Щиро дякую Червоному Хресту України за те, що постійно приходять на допомогу людям, які потерпають від російської агресії та потребують гуманітарної допомоги".

Як писала Рубрика, у Суворовському районі обласного центра Херсона, який є найбільш відвідуваним місцем мешканців, встановили нове мобільне бетонне укриття.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: