fbpx
Сьогодні
19:13 25 Кві 2023

ГО "Мінзмін" запрошує на форум "Онлайн-безпека в Україні: чого ми досягли і куди рухаємося?"

Громадська організація «МІНЗМІН» за підтримки Black Sea Trust організовує онлайн Форум «Онлайн-безпека в Україні: чого ми досягли і куди рухаємося?», що відбудеться у четвер, 27 квітня.

"Наша організація майже 4 роки працює у сфері онлайн-безпеки. Ми навчали навичкам онлайн-безпеці дітей, освітян, державних службовців. Разом з партнерами ми створювали освітні матеріали, онлайн-курси, рекомендації, школи та запускали кампанії про безпеку в Інтернеті.

Ми розуміємо, що наші партнери та наша організація мають цінний досвід у сфері зміцнення стійкості онлайн-безпеки, тому ми хочемо зібрати наявні практики, почати діалог про проблеми та досягнення у сфері онлайн безпеки між державними органами, інноваційним бізнесом, громадськістю та міжнародними партнерами для того щоб працювати над розвитком безпеки в Інтернеті та посиленням спроможностей державних інституцій у цій сфері.

Наша ціль — почати діалог про проблеми та досягнення у сфері онлайн безпеки між державними органами, інноваційним бізнесом, громадськістю та міжнародними партнерами. А також зібрати найкращі практики, для подальшої роботи над зміцненням безпечного онлайн-простору для роботи в Інтернеті", – повідомляє організація.

Середи тем форуму:

  • стандарти онлайн-безпеки в освіті;
  • цифрова грамотність українців;
  • практичні рішення та досвід ГО з онлайн-безпеки;
  • міжнародна підтримка цифровізації;
  • роль онлайн-безпеки в євроінтеграції.

Реєстрація тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: