fbpx
Сьогодні
09:58 18 Кві 2023

На окупованій Херсонщині війська рф, ймовірно, готуються до чергового "жесту": Гуменюк вказала на ознаки цього

Облаштовуючи оборонні рубежі на лівобережжі Херсонщини та мінуючи його, російсько-окупаційні війська готуються до чергового "жесту доброї волі". Вони вже запаслися цивільним одягом та спакували майно, що намародерили на півдні.

Про це повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час телемарафону.

Речниця ОК "Південь" зазначила, що українські військові спостерігають у агресорів активну оборонну діяльність на лівому березі.

"Вони дійсно зайняті інженерним облаштуванням рубежів – і першого, і другого, і третього, і намагаються мінувати ділянки, які можуть бути для них десантно-небезпечними", – розповіла вона.

Гуменюк також додала, що майже все узбережжя намагаються вкрити замінованими площами.

"Це як вже кажуть херсонці на правому березі народна прикмета – вони точно готуються до чергового жесту. Тому що вони спакували намародерене майно, повідправляли, запаслися цивільним одягом і зараз проводять такі дії, це однозначно свідчить про те, що вони готуються", – додала вона.

Нагадаємо, що вранці, 18 квітня, російські пропагандисти вранці розповіли про "візит" диктатора володимира путіна на окуповані території України. Він нібито побував у Херсонській області та Луганській.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: