fbpx
Сьогодні
15:05 08 Кві 2023

Українські бренди неодноразово підкоряли світ: їх вироби носять Beyonce, сестри Хадід та Кардашьян

Фото: З відкритих джерел

Одяг "Made in Ukraine" обирають дедалі більше знаменитостей як для повсякденного життя, так і для урочистих подій. Бренди з України протягом останніх років підкорюють подіуми світових столиць моди.

Про це пише Рубрика, посилаючись на інформаційне агентство УНН, яке зібрало п'ятірку українських брендів, що прославилися на весь світ.

Sleeper

Під час Революції Гідності з'явився український бренд одягу для дому Sleeper і швидко завоював прихильність світових зірок. Бренд був помічений колишньою редакторкою італійського Vogue, що допомогло йому стати всесвітньо відомим.

Sleeper, український бренд

Їх піжама з пір'ям неодноразово з'являлася у популярних серіалах, а одяг бренду обирають такі зірки як Кортні Кардашьян, Кендалл Дженнер, Емма Стоун, Міллі Боббі Браун, Кеті Пері та інші.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sleeper (@daily_sleeper)

FROLOV

Молодий український дизайнер Іван Фролов з 2015 року підкорює не лише український Fashion Week, а й світові подіуми. Окрім того нещодавно на відкриті готелю в Дубаї у його сукні з'явилася Beyonce.

"Вбрання для співачки шили під обстрілами та під час блекаутів", розповідав дизайнер.

FROLOV, бренд

Раніше у сукнях FROLOV також засвітилися співачки Дуа Ліпа, Ріта Ора та Гвен Стефані. Також Фролов створив дизайни костюмів для кліпу лауреата Grammy Сема Сміта.

Ienki Ienki

Бренд верхнього одягу Ienki Ienki був заснований в 2016 році Дімою Євенко і швидко завоював любов визнаних ікон стилю.

Ienki Ienki, бренд

Куртки цього бренду носять Белла і Джіджі Хадід, Емілі Ратаковскі, Кортні Кардашьян, Хейлі Бібер і багато інших.

Ksenia Schnaider

Ксенія Шнайдер – українська дизайнерка, яка прославилася своїми виробами з деніму. Бренд також відомий своїми асиметричними дизайнами та використання вінтажного деніму, придбаного на блошиних ринках, у своїх виробах.

Ksenia Schnaider, бренд

Незвичний дизайн привернув багатьох світових модниць. Джинси від Ksenia Schnaider носять такі зірки як сестри Хадід, Каміла Кабелло та Селін Діон.

Віта Кін

Віта Кін – українська дизайнерка, яка зробила з вишиванки модний світовий тренд. У 2015 році оці видання The Wall Street Journal назвало вишиванки від Віти Кін найпопулярнішими літніми сукнями 2015 року.

Віта Кін

Сукні українського бренду можна було побачити на Кейт Мосс, Демі Мур, Діті Фонтіс та інших знаменитостях. Окрім того, у 2022 році Віта Кін розробила капсульну колекцію для італійського бренду Gucci.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: