fbpx
Сьогодні
10:32 02 Гру 2021

Українська дизайнерка отримала престижну нагороду від зоозахисної організації PETA Німеччина

English version here

Фото: @kseniaschnaider/Instagram

Українська дизайнерка Ксенія Шнайдер отримала престижну нагороду Vegan Fashion Award 2021 від зоозахисної організації PETA Німеччина.

Український бренд Ksenia Schnaider відомий роботою у стилі реворкінгу та ресайклінгу удостоївся престижної нагороди, яку щорічно вручає некомерційна організація Люди за етичне поводження з тваринами (PETA). Нагороду вручило німецьке відділення організації.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от KSENIASCHNAIDER (@kseniaschnaider)

Дизайнерка Ксенія Шнайдер здобула премію в номінації Найкращий стиль джинсів за джинси створені в техніці ресайклінгу та пошиті з клаптів.

Нагадаємо, в Україні бренд Ksenia Schnaider отримав нагороду Sustainable Fashion української професійної премії в галузі моди Best Fashion Awards 2021.

Бренд, заснований у 2011 році чоловіком та дружиною Антоном та Ксенією Шнайдерами, відомий своєю роботою з денімом. На його рахунку кілька оригінальних розробок у дизайні одягу з деніму — моделі джинсів demi denim та асиметричні джинси, які підхопили модниці всього світу, а також широкий асортимент одягу з вінтажного деніму, купленого на блошиних ринках та секонд-хендах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: