fbpx
Сьогодні
21:01 07 Кві 2023

В Офісі Президента висміяли маячню росіян про "американські біолабораторії" в Україні

Фото: ОПУ

Свою агресію проти українського народу росіяни знову намагаються виправдати. Цього разу в хід знову пішли вигадані ними раніше "американські біолабораторії".

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на заяву радника голови Офісу президента України Михайла Подоляка в Twitter.

"РФ знову начебто виявила "американські біолабораторії" в Україні? Який усе таки безглуздий, незграбний і передбачуваний вигляд мають зараз брехливі спроби Росії виправдати свої агресивні дії", – сказав радника голови ОП.

Проте він наголосив, що це чудове рішення з боку росії, адже, за словами Подоляка, інші країни "мають нарешті сповна насолодитися російською пропагандистською дурістю".

Нагадаємо, вчора ми повідомляли, що Росія продовжує створювати альтернативну реальність для свого народу. Так, росіяни сфабрикували відео із засідання Радбезу ООН.

Довідка

Начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту ЗС рф Ігор Кирилов зробив заяву, що США нібито поновили програму будівництва біолабораторій в Україні.

"Незважаючи на вимушену паузу, пов'язану із проведенням спеціальної воєнної операції, наразі діяльність у межах програми відновлена. Основними завданнями на даному етапі є продовження будівництва біолабораторій в Україні, а також розширення формату підготовки українських фахівців-біологів", – сказав Кирилов.

Він додав, що нібито є "небезпека поширення патогенів".

Кирилов додав, що міноборони росії не виключає, що під виглядом зборів у Варшаві, які мають відбутися у квітні, може нібито проводитися підготовка провокацій із біологічною зброєю.

Крім того, "підконтрольний США" центр нібито вивчає можливість передачі патогену бруцельозу людині.

Варто зазначити, що росія в ООН продовжує годувати маячнею членів організації та видала нову порцію абсурдних заяв. Цього разу на засіданні Ради безпеки присутні були змушені слухати байки постійного представника росії в ООН Василя Небензі про те, що в Україні в "біолабораторіях" нібито вирощують бойових комарів.

У мережі відреагували на вигадки рф і висміяли їхню абсурдність. Користувачі висловили припущення, що Небензя і сам став жертвою укусів таких комарів або перед виступом на Раді безпеки "чогось накурився".

Нагадаємо, що Рада Безпеки ООН на засіданні 2 листопада відхилила спробу держави-агресора росії створити комісію з розслідування вигаданих нею ж "біолабораторій" в Україні. Пропозиція рф була відкинута більшістю голосів.

Також, у росії раніше заявляли, що на території України в безпосередній близькості від кордонів російської федерації нібито перебувають понад 50 біолабораторій. Усі вони модернізовані коштом Пентагону і підконтрольні американському військовому відомству.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: