fbpx
Сьогодні
13:33 04 Кві 2023

З окупованого Маріуполя російські війська вивозять техніку через втрату логістики, - Сили оборони

Фото: Телеграм/ Петро Андрющенко

Для того, щоб розгорнути бойові дії по всій лінії фронту російсько-окупаційним військам бракує логістики.

Про це пише Рубрика, посилаючись на керівника об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олексія Дмитрашківського в ефірі національного телемарафону.

"Чому ворог тримає угруповання військ на Запорізькому напрямку і не атакує? Слід пояснити: якщо ворог розтягне наступальні дії по всій лінії фронту, то йому не вистачить логістики.

Противнику вже не вистачає логістики на 4-х основних напрямках, де він атакує. Якщо ще Запорізький напрямок (під'єднати), то ворог взагалі не зможе постачати ні боєприпаси, ні пальне.

Проблема з цим уже відчутна. Так з'явилась сьогодні інформація, що в Маріуполі ворог після численних попадань (ЗСУ — ред.) по складах боєприпасів та паливо-мастильних матеріалів почав вивозити з Маріуполя техніку, боєприпаси…

Це призведе до ускладнення логістичних поставок боєприпасів, паливо-мастильних матеріалів та ремонту техніки", наголосив Дмитрашківський.

Відмітимо, що радник мера Маріуполя нещодавно повідомляв, що російські загарбники в окупованому Маріуполі продовжують укріплюватися. Вони готуються до нових запеклих боїв. 

Не варто пірнати в самообман та вірити заспокійливим вигаданим новинам про панічні настрої окупантів у Маріуполі. Росіяни готують місто до оборони та запеклих боїв. Іноді смішно та по-ідіотськи, але готують", – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку майже 175 700 вояк, лише за минулу добу понад 500 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: