fbpx
Сьогодні
18:43 30 Бер 2023

Генштаб: епіцентрами бойових дій залишаються Білогорівка, Бахмут, Авдіївка і Мар’їнка, ЗСУ відбили 47 ворожих атак

Напротязі дня, 30 березня, російські війська зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук Генштабу ЗСУ.

Успіхи українських військових

Як повідомили у військовому командуванні, українська авіація за добу завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Своєю чергою, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили:

  • 2 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки,
  • 2 склади боєприпасів ворога.

Українськими Силами оборони було відбито 47 атак противника на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Ситуація на напрямках фронту

У Генштабі наголосили, що в епіцентрі бойових дій залишаються населені пункти Білогорівка, Бахмут, Авдіївка, Мар'їнка.

  • На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках суттєвих змін немає, ознак формувань наступальних угруповань не зафіксовано. Протягом доби загарбники обстрілювали населені пункти Гірськ Чернігівської області, Нововасилівка, Нова Гута, Стукалівка, Іскрисківщина, Волфине Сумської області, а також населені пункти Гранів, Козача Лопань, Вовчанськ, Зибине та Бударки у Харківській області.
  • На Куп'янському та Лиманському напрямках протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії в районі Стельмахівки, Кузьминого та Берестового.
  • На Бахмутському напрямку ворог продовжує штурмові дії міста Бахмут. Проте наші захисники мужньо тримають місто, відбивають численні атаки противника. Протягом доби окупанти вели безуспішні наступальні дії в районі Оріхово-Василівки Донецької області.
  • На Авдіївському та Мар'їнському напрямках противник вів наступальні дії в районах Новобахмутівки, Новокалинового, Степового, Авдіївки, Сєверного, Водяного, Красногорівки та Мар'їнки Донецької області, успіху не мав. Обстріляв, зокрема, Новокалинове, Бердичі, Авдіївку, Невельське, Красногорівку, Мар'їнку, Георгіївку, Курахове та Новомихайлівка Донецької області.
  • На Шахтарському напрямку, протягом доби, ворог здійснив обстріли населених пунктів Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Шахтарське та Велика Новосілка Донецької області.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: