fbpx
Сьогодні
20:00 27 Бер 2023

Український сервіс оренди Bird запускають у Варшаві: як працює це рішення

English version here

Український застосунок для пошуку оренди квартир Bird готує запуск у столиці Польщі. До 2022 року Bird працював лише в Києві, торік запустився у Лондоні та Львові.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Кількість біженців з України в Польщі зараз становить 950 тисяч осіб, а всього громадян України в Польщі – близько 2,3 мільйонів. Для них пошук житла — головна проблема. За останній рік вартість оренди у Польщі суттєво зросла. До того ж пошук квартир ускладнює мовний бар'єр, важкі для розуміння сайти, погана орієнтація у новому місті тощо.

Яке рішення?

Для того, щоб допомогти українцям із пошуком житла, у Варшаві запускають український застосунок для пошуку оренди квартир.

Як це працює?

Розробники вважають, що головна перевага Bird — це зручна карта. Застосунок агрегує всі дійсні оголошення з ринку в одному місці.

Ще одна проблема під час пошуку житла у Варшаві — дублікати оголошень. Натомість Bird використовує штучний інтелект, який видаляє такі дублікати.

Фільтри допомагають відсортувати квартири за площею, вибрати новобудови або старі будинки, окреслити зону для пошуку житла тощо. Також є функція "бабцін ремонт", що відфільтрує житло за інтер'єром та меблями.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: