fbpx
Сьогодні
14:11 26 Бер 2023

Другу за місяць свердловину запустили фахівці "Укргазвидобування"

Фото: Нафтогаз

У березні цього року АТ "Укргазвидобування", що є частиною Нафтогазу, запустило дві свердловини добовим дебітом 300-400 тис. куб. м

Про це повідомив голова "Нафтогазу" Олексій Чернишов.

"Ми не тільки забезпечуємо роботу наших об'єктів, але й працюємо над бурінням нових свердловин. Лише за березень ми запустили дві нові потужні свердловини, які дають 300-400 тис. куб. м на добу. Значного результату на цих свердловинах вдалося досягти завдяки застосуванню сучасних підходів до розробки родовищ вуглеводнів", наголосив Чернишов.

Як писала Рубрика, "Укргазвидобування" в середині березня пробурило нову оціночно-експлуатаційну свердловину глибиною 5950 м, яка дає 340 тис. кубометрів природного газу на добу.

Протягом 2022 року АТ "Укргазвидобування" пробурило 47 нових свердловин.

Довідка

Укргазвидобування – акціонерне товариство, державне підприємство, найбільша газовидобувна компанія у Центральній і Східній Європі.

Займається пошуком та розвідкою родовищ нафти та газу, їх розробкою, а також видобутком, транспортуванням, переробкою вуглеводневої сировини та реалізацією нафтопродуктів. Компанія забезпечує видобуток 70 % українського газу.

Компанія веде діяльність на території 12 областей України, 96 районів та понад 300 територіальних громад. АТ "Укргазвидобування" є одним з найбільших бюджетоутворюючих підприємств України.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: