fbpx
Сьогодні
08:38 25 Бер 2023

На Херсонщині окупаційна влада призначила свою адміністрацію у заповіднику "Асканія-Нова"

English version here

Фото з facebook-сторінки Біосферного заповіднику “Асканія-Нова”

У Біосферному заповіднику "Асканія-Нова", що розташований у Херсонській області, загарбники призначили окупаційну адміністрацію.

Про це пише у Facebook громадський рух UAnimals.

У громадській організації зазначають, що територія унікального заповідника опинилась під окупацією відразу після початку повномасштабного вторгнення.

Створили стікерпак для одягу, щоб допомогти заповіднику

Незважаючи на це, до цього тижня українська команда заповідника продовжувала виконувати свої обов'язки та не йшла на співпрацю з окупаційною владою.

Асканія Нова

Фото: UAnimals

"Втім 20 березня 2023 року в установу прибули перший заступник керівника адміністрації президента рф С. Кірієнко, "т.в.о. губернатора" Херсонської області, колаборант В. Сальдо та невідома особа у ролі директора, призначеного "Министерством природных ресурсов и экологии Херсонской области" без офіційних представлень – Мєщєряков Д.В.

Асканія Нова

За інформацієюз відкритих джерел – "Выписка из единого государственного реестра юридических лиц" – Мєщєряковим Д.В. (ІНН 910403459172) зареєстровано "Государственное автономное учреждение "Биосферный заповедник "Аскания-Нова" (без імені Ф.Е. Фальц-Фейна) з датою внесення до єдиного державного реєстру юридичних осіб РФ 7.03.2023 р.", розповіли в організації.

як під час війни виживає Асканія-Нова на Херсонщині

Фото з facebook-сторінки Біосферного заповіднику "Асканія-Нова"

За даними руху UAnimals, поки що український персонал продовжує виконувати функціональні обов'язки та здійснює необхідний догляд за тваринами.

Проте надалі не зможе забезпечувати догляд за тваринами та підтримку роботи заповідника шляхом благодійних надходжень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: