fbpx
Сьогодні
11:31 22 Бер 2023

Сума збитків "Укргідроенерго, завданих російськими атаками, сягнула до 40 мільярдів гривень

Фото: uhe.gov.ua

Через різноманітні російські атаки "Укргідроенерго" зазнало збитків на суму близько 40 млрд гривень.

Про це повідомляє пресслужба "Укргідроенерго".

Гендиректор "Укргідроенерго" Ігор Сирота розповів, що загалом було понад 30 влучань в гідроенергетичні об'єкти з початку масованих обстрілів по енергетичній системі.

"Результати роботи, які були представлені, ілюструють, що наша компанія, не дивлячись на всі виклики та проблеми, гідно впоралася з випробуваннями минулого року. Це стало можливим завдяки об'єднаним зусиллям нашого колективу.

Ми продемонстрували та демонструємо, як нашому акціонеру, так і всьому суспільству свою ефективність у виконанні стратегічних завдань по підтримці енергетичного балансу країни", – заявив голова наглядової ради компанії Валентин Гвоздій.

Також повідомили, що під час засідання комітету з інновацій було представлено стратегію "Укргідроенерго" з впровадження інновацій.

"Ця політика направлена на пришвидшення впровадження інновацій у щоденній роботі. Крім того, важливо провести систематизацію інновацій, які вже впроваджені в компанії.

Це особливо важливо для розвитку та під час відновленні після атак на об'єкти Укргідроенерго з боку Росії", – заявила членкиня Наглядової ради та голова інноваційного комітету Наталія Микольська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: