fbpx
Сьогодні
10:52 21 Бер 2023

Гуменюк прокоментувала вибухи в Джанкої та нагадала окупантам, що їм необхідно виїжджати

Завантаження танків на станції Джанкой для відправки в Україну

Ураження ворожої логістики у Криму буде продовжуватися, тому російським окупантам слід необхідно виїжджати з півострова. Нічні вибухи на півночі тимчасово окупованого півострова в Джанкої є чітким сигналом для цього.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на начальницю Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Якщо згадати карту тимчасово окупованого Криму, зокрема, залізничного сполучення, то (Джанкой – ред.) – це вузлова станція.

На початку повномасштабного вторгнення йшлося про те, що ураження логістики буде основним засобом впливу на переформатування розуміння ворога, що їм робити в Криму. Наразі вказано курс чітко для того, щоб було розуміння, що залізницею вже майже необхідно виїжджати", наголосила Гуменюк.

Керівниця координаційного прес-центру зазначила, що росіяни в Криму почувалися досить спокійно через відстань. Вони вважали, що встигнуть евакуюватися за довго до того, як почнеться "реагування нашої зброї на місця дислокації ворога на півострові".

Що відомо про події в Джанкої?

Нагадаємо, що увечері 20 березня в Джанкої, що знаходиться на півночі Криму, де розташований аеродром окупантів, пролунала серія вибухів.

Як згодом повідомили місцеві, спочатку в небі були помічені безпілотники, а потім пролунали вибухи.

У Головному управлінні розвідки України пізніше наголосили, що на місці вибуху було знищено російські крилаті ракети "Калібр НК". Це сталося під час їхнього транспортування.

Розвідники зазначили, що загадкова "бавовна" продовжує процес демілітаризації росії та готує український півострів Крим до деокупації.

На ранок, 21 березня, стало відомо, що так звана "влада" Джанкоя після нічної атаки БПЛА запровадила у місті режим НС муніципального рівня.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: