fbpx
Сьогодні
10:15 19 Бер 2023

Генштаб: військові рф намагаються уникнути відправки на війну після втрат під Вугледаром

Шукають можливості уникнути відправки у район бойових дій російські військовослужбовці, яких готують для доукомплектування підрозділів після втрат під Вугледаром на Донеччині.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

"З огляду на ситуацію, яка склалась під Вугледаром, військове російське керівництво квапиться направити підсилення.

З 13 березня у 37 окремій мотострілецькій бригаді 36 армії Східного військового округу проводиться бойове злагодження підрозділу "Шторм". Його готують до відправлення в Україну 24 березня.

У бригаді значний некомплект особового складу, тому командири підрозділів відкликають підлеглих з лікування та реабілітації.

Військовослужбовці скаржаться на низький рівень забезпечення. Відзначається дуже низький рівень мотивації особового складу та велика кількість спроб уникнення відправки в район ведення бойових дій". зазначили у Генштабі.

Нагадаємо, що ЗМІ повідомляли, що росія програла масштабну танкову битву за Вугледар Донецької області, потрапивши в засідки ЗСУ. Так само як під час наступу танковими колонами на початку повномасштабного вторгнення.

Також у британській розвідці зазначали, що після невдалого штурму Вугледару російське командування вимушене розриватися між новою спробою захопити місто та боями в районі Бахмута та Кремінної.

Як писала Рубрика, тільки спецпризначенці СБУ "Білі Вовки" знищили 10 танків російських окупантів лише за одну ніч.

Зазначимо, що минулої доби, 18 березня, українські Сили оборони відбили 83 атаки противника на 5 напрямках та наша авіація завдала 10 ударів по районах зосередження окупантів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: