fbpx
Сьогодні
09:55 14 Бер 2023

Росзмі: у Новій Каховці знову здійснили замах на заступника голови так званої "адміністрації", він поранений

На Херсонщині у тимчасово окупованій Новій Каховці партизанський рух українців та кримських татар "Атеш" організував підрив так званого заступника глави окупаційної "військової адміністрації" Віталія Гури. Мова йде про Віталія Гуру.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Повідомляють, що замах трапився в обід понеділка, 13 березня, на проспекті Перемоги біля кафе "Смачна країна". Колаборанта намагалися підірвати в автівці.

Пропагандисти підтвердили спробу замаху на Гуру через добу. Це "вже другий замах на нього, щоправда, перший виявився інсценуванням ФСБ".

"Усе сталося 13 березня. Вибуховий пристрій спрацював поряд з машиною Гури, коли він зупинився біля їдальні "Смачна країна" у Новій Каховці. У результаті Гура отримав поранення, і його доправили до лікарні", зазначили в повідомленні.

Нова Каховка, наслідки підриву машини колаборнта

Фото: З соцмереж

"О 12:10 13.03.2023… агент "Атеш" підірвав заступника голови "новокахівської військової адміністрації" біля його авто", повідомили у пості "Атеш".

Партизани запевнили, що серед цивільних мешканців захопленого окупантами міста ніхто не постраждав.

"Чекаємо на підтвердження про остаточну ліквідацію. У будь-якому випадку це стане нагадування раш*стам та їхнім прислужникам, що ми не дозволимо безкарно бешкетувати на українській землі. Роботи багато, далі буде…" – написали організатори.

"У Новій Каховці здійснили замах на одного з головних колаборантів, він поранений", – росЗМІ

Нагадаємо, що у серпні 2022 року ЗМІ повідомляли про ліквідацію Віталія Гури. Тоді наголошували, що нібито так званого чиновника застрелили. Однак через місяць стало відомо, що все це було інсценуванням ФСБ, "яка вичисляла реальних українських диверсантів".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: