fbpx
Сьогодні
12:22 05 Бер 2023

Очільник ГУР висловив свої припущення, коли економіка рф втратить змогу забезпечувати війну в Україні

English version here

Фото: ARMYINFORM

До кінця цієї весни у російській федерації закінчаться "військові інструменти" для досягнення своїх цілей у війні в Україні.

Про свої припущення розповів керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю USA TODAY.

"росія витратила величезну кількість людських ресурсів, озброєння та матеріалів. Її економіка нездатна покрити ці втрати. Вона змінила свій військовий ланцюг командування", наголосив очільник української розвідки.

Буданов уточнив, що якщо російські загарбники не досягнуть цієї весни своїх цілей, у рф закінчаться "військові інструменти".

Керівник ГУР передбачив, що Україна і росія ведуть "вирішальну битву цієї весни, і ця битва буде останньою до закінчення цієї війни".

Видання уточнило, що жодних конкретних доказів на підтвердження своїх тверджень він не надав.

Як вказує USA TODAY, прогноз Буданова узгоджується з консенсусною точкою зору незалежних військових аналітиків про те, що рф на цей час не вистачає боєприпасів та військового постачання.

Також, за словами експертів, росії бракує достатньої кількості кваліфікованих, організованих і вмотивованих солдатів, щоб досягти значного прогресу на сході України.

У ЗСУ зазначили, що також активним наступальним намірам російської федерації заважає регулярне знищення ворожих складів із боєприпасами та пальним.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: