fbpx
Сьогодні
13:24 26 Лют 2023

Вибухи, які лунали кілька днів поспіль у Маріуполі, здивували окупантів: розпочалася паніка

Серед загарбників у тимчасово захопленому Маріуполі паніка, оскільки ворожі війська не очікували вибухів на своїх складах з боєприпасами та паливом. Через це окупанти збираються переміщувати свої склади подалі.

Про це повідомляє спікер об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашківський в ефірі телемарафону.

"Ворог дещо здивований "бавовною", яка відбувається на тому напрямку (у районі Маріуполя, – ред.). У Маріуполі вже облаштовані були склади і палива, і техніки, і боєприпасів. Саме тому було прийняте рішення про роботу, яка там зараз проводиться", зазначив спікер.

Як наголосив полковник, у Маріуполі виникла паніка серед окупантів, оскільки тепер їхні склади та місця базування можуть бути уражені українськими військами.

"У Маріуполі деяка паніка виникла, тому що, наприклад, українські РСЗВ мають 70 км (радіус ураження, – ред.), а до, наприклад, Вугледару – 80 км. Це викликає певну занепокоєність. Зрозуміло, що у Вугледарі зараз розмістити РСЗВ неможливо, але все-таки сумніви у ворога вже з'явилися", – додав Дмитрашківський.

Спікер зазначив, що росіяни мають намір перемістити склади з паливом та боєприпасами з Маріуполя, звідки вони постачалися до Бахмута та Вугледара.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Маріуполі за останній тиждень побільшало повідомлень про вибухи.

Як писала Рубрика, у районі морського порту тимчасово окупованого Маріуполя, де російські загарбники зберігають боєприпаси, зранку 22 лютого, прогриміли вибухи.

Також, уранці 23 лютого, в місті пролунала серія гучних вибухів. За попередніми даними є попадання на території комбінату імені Ілліча.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: