fbpx
Сьогодні
Фото, відео 20:15 24 Лют 2023

У рф почалися затримання людей, які вийшли на антивоєнні пікети у річницю вторгнення російських військ в Україну

Сьогодні, 24 лютого, у першу трагічну річницю широкомасштабної війни росіяни вирішили вийти на антивоєнні пікети. путінські силовики одразу ж взялися їх затримувати.

Про це повідомляють у соцмережах, пише Рубрика.

Зокрема, з'явилися фото, як жителі Росії влаштовують одиночні пікети в різних містах.

Вони тримають у руках плакати з текстом: "Пробач, Україно", "Досить мовчати", "Вимагаю вивести війська РФ з України", "Я за мир" тощо.

У Виксі на пікеті з плакатом "Мир – Україні. Солдатів – додому" затримали міського голову Дмитра Мочаліна.

Також на антивоєнний пікет вийшли в Ярославлі та Корольові. А в Хабаровську та Владивостоці чоловіки вийшли з плакатом "Не воюйте – бо не отримаєте успіху" та фотографіями кремлівського диктатора володимира путіна. У відділені з мешканцем силовики провели "профілактичну розмову" та відпустили їх.

Також у річницю повномасштабної війни росії проти України експрезидент рф дмитро медведєв розмріявся про перемогу та "досягнення всіх цілей спецоперації". Він вкотре заявив, що росія нібито воює із Заходом і водночас "відновлює мир" на "своїй" землі в Україні, принагідно "знищуючи коріння неонацизму".

Довідка

До українців у річницю розв'язаної росією повномасштабної війни 24 лютого звернувся президент України Володимир Зеленський. Він наголосив, що останній рік навчив нас правила, що за кожне завтра треба боротися. Глава держави назвав цей період роком мужності, небайдужості, болю й надії водночас, а ще незламності нації.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: