fbpx
Сьогодні
11:29 21 Лют 2023

Пєсков заявив, що під час промови путін говоритиме здебільшого про неминучість "спецоперації" в Україні

Фото: Getty Image

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що у своєму посланні до Федеральних зборів диктатор країни-агресорки володимир путін говоритиме здебільшого про оцінку причин та неминучості "спецоперації" в Україні.

Слова Пєскова передали російські пропагандистські ЗМІ.

Виступ диктатора заплановано на 11:00 за київським часом. Триватиме він, як зазначив речник Кремля, одну годину.

Пєсков також наголосив, що послання путіна уважно вивчатимуть у всьому світі.

Росіян збентежила така заява, дехто назвав її "виправданням безсилля на полі бою", інші зібралися тікати за кордон від чергової хвилі мобілізації.

Нагадаємо, раніше Пєсков повідомляв, що послання путіна буде присвячене "поточній ситуації", зокрема війні рф проти України. Також у своїй промові диктатор говоритиме про економіку та соціальні питання.

Як заявив російський політолог і політтехнолог Аббас Галлямов, під час виступу перед Федеральними зборами путін може оголосити про новий наступ на Україну.

Також, на його думку, кремлівський диктатор знову буде озвучувати звичні тези на кшталт:

  • "Ми не хотіли воювати, нас змусили",
  • "НАТО – агресор",
  • "Українці – фашисти",
  • "Росія захищається".

Нагадаємо, в американському Інституті вивчення війни пояснили, що відхід російських військ із Київщини та північної частини України навесні зіпсував плани путіна оголосити про "перемогу" під час виступу перед Федеральними зборами.

Тож він відклав щорічне звернення до них, оскільки, як і раніше, не впевнений у своїй здатності формувати російський інформаційний простір;

Як писала Рубрика, кремль планує провести мітинг-концерт у "Лужниках" напередодні річниці вторгнення в Україну. 22 лютого у межах "концерту" російська влада має намір агітувати росіян за мобілізацію на війну. На стадіоні влаштують майданчики на військово-патріотичну тематику – так, як розуміють її в Кремлі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: