fbpx
Сьогодні
13:27 21 Лют 2023

Під час двогодинної промови путін ні разу не згадав про мобілізацію

Своє послання Федеральним зборам диктатор рф володимир путін читав майже 2 години, проте за цей час очільник кремля не оголосив ні про "перемоги" росії на фронті, ні про нову хвилю мобілізації.

Про це пише Рубрика, посилаючись на путіна під час промови до Федеральних зборів 21 лютого.

Диктатор країни-агресорки своє звернення розпочав із того, що рік тому він розпочав так звану СВО (так у росії називають війну проти України – ред.) нібито для "ліквідації загрози неонацистського режиму".

Російський диктатор повторив завчені мантри про "загрозу НАТО і Заходу", про "постачання зброї Україні", про "утиски жителів Донбасу" і про те, що "це вони розв'язали війну, а ми (Росія – ред.) використали силу, щоб її зупинити".

Він також знову повторив, що "чим більш далекобійні західні системи будуть поставляти в Україну, тим далі Росія буде змушена відсувати загрозу від своїх кордонів".

Путін також не зміг оминути тему "духовних крєпів" і обурився, що західні священники вже благословляють одностатеві шлюби. Російський диктатор пообіцяв "захистити російських дітей від такої деградації".

Він говорив про нібито "повну підтримку росіянами СВО". Довго дякував "народу, добровольцям, військовим, лікарям, водіям, які постачають на фронт, вчителям" і обіцяв "негайно відгукуватися на потреби сімей загиблих бійців".

Путін також заявив, що метою західних санкцій було – змусити росіян страждати. Проте він запевняє, що дестабілізувати російське суспільство в такий спосіб нібито "не вдалося".

Російський диктатор розповів про те, що вся країна зараз працює "на перемогу", що всі "підприємства нарощують виробництво". А також про "величезні перспективи" в різних галузях, які зараз нібито "відкриваються в Росії".

Путін також заявив, що росія призупиняє участь у договорі про стратегічні наступальні озброєння.

"Росія відповість на будь-які виклики, тому що всі ми одна країна, один великий і згуртований народ, ми впевнені в собі, впевнені у своїх силах, правда за нами. Спасибі", – підсумував Путін.

Довідка

Востаннє Путін виступав із посланням до Федеральних зборів 21 квітня 2021 року. Тоді російський диктатор пригрозив Заходу жорсткою відповіддю на дії, які, на його думку, загрожуватимуть безпеці рф.

Менше ніж за рік росія вдерлася в Україну.

У грудні 2022 року повідомлялося, що путін скасував пресконференцію і щорічне послання Федеральним зборам. Однією з причин скасування ЗМІ називали "ситуацію на фронті".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: