fbpx
Сьогодні
08:43 19 Лют 2023

Reuters: у центрі сирійського Дамаску ізраїльська ракета влучила по будівлі

English version here

Фото: Із соцмереж

У сирійській столиці Дамаск пролунав вибух у центрі міста в будівлі під охороною, неподалік від іранських військових об'єктів.

Про це інформує Reuters із посиланням на очевидців і офіційних осіб.

У виданні повідомили, що унаслідок вибуху загинули п'ятеро осіб, а ще 15 отримали поранення. Пошкоджені кілька житлових будинків.

Сирія, ракетний обстріл Дамаск

Фото: З відкритих джерел

Reuters пише, що ракетного удару завдав Ізраїль.

"Одинокий цілеспрямований удар пошкодив кілька будівель у густонаселеному районі поблизу площі Омейяд у центрі столиці, де багатоповерхові будинки під охороною розташовані в житлових районах", – наголошують в повідомленні.

Нагадаємо, влітку минулого року армія оборони Ізраїлю завдала ракетного удару та зруйнувала іранське підприємство у передмісті Дамаску, яке займається збиранням БПЛА.

Рубрика інформувала, що в ніч проти 29 січня на об'єктах військової інфраструктури в Ірані сталася серія потужних вибухів.

Безпілотники-камікадзе атакували декілька військових об'єктів. За неофіційними даними, вибухи лунали й на заводі з виробництва безпілотників Shahed.

Жодна країна чи терористична організація не взяла на себе відповідальність за це. Проте іранська сторона звинуватила в Ізраїль в атаці на військовий об'єкт.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: