fbpx
Сьогодні
Фото 16:49 12 Лют 2023

У Британії українські військові під керівництвом британських інструкторів відпрацьовують дії в наступі та обороні

English version here

У ході базової загальновійськової підготовки у Великій Британії військовослужбовці Збройних сил України під керівництвом британських інструкторів проходять навчання з відпрацювання способів пересування особового складу у складі підрозділу та дій в наступі та обороні.

Про це начальник штабу – заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі, оприлюднивши фото з навчань, пише Рубрика.

За його словами, "військовослужбовці ЗСУ проходять навчання з відпрацювання ведення бойових дій в населених пунктах під керівництвом роти A, 1 Королівського полку принцеси Уельської Сухопутних військ ЗС Великої Британії".

Навчання проходять у Великій Британії в рамках міжнароднної навчальної операції з базової загальновійськової підготовки.

Довідка

Базова загальновійськова підготовка у Великій Британії була започаткована урядом цієї країни у 2022 році. Вона є частиною постійного зобов'язання Сполученого Королівства щодо підтримки України в обсязі понад 2,3 млрд фунтів стерлінгів.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: