fbpx
Сьогодні
14:02 08 Лют 2023

У Лондоні на Даунінг-стріт прибув Зеленський для перемовин з Сунаком

Фото: Пресс-служба президента Украины

На Даунінг-стріт у Лондоні прибув Президент України Володимир Зеленський для перемовин з британським прем'єр-міністром Ріші Сунаком.

Про це повідомляє ЄП.

У виданні зазначили, що колона автомобілів за посилених заходів безпеки прибула на Даунінг-стріт близько 13:30 за Києвом.

Зеленський та Сунак сфотографувалися біля входу, не спілкуючись із журналістами.

У ЗМІ повідомили, що разом із Зеленським на зустріч прибули глава МЗС Дмитро Кулеба та голова Офісу президента Андрій Єрмак, також присутні посли України та Британії.

Як писала Рубрика, раніше Сунак зустрів Зеленського в аеропорту Станстед після прибуття. Британські ЗМІ відзначили, що це незвичний крок для британського прем'єра. Зазвичай лідерів зустрічають представники урядового офісу.

Очікують, що прем'єр-міністр Британії Ріші Сунак оголосить про розширену програму підготовки українських військ, а також про поставку Києву далекобійної зброї.

Також Букінгемський палац також підтвердив, що король Чарльз матиме сьогодні аудієнцію з Зеленським.

Як інформувала Рубрика, Британія оголосила про нові санкції проти кремлівських еліт та організацій, що постачають військову техніку, таку як безпілотники.

Зазначимо, що з початку російського вторгнення Зеленський здійснив лише одну поїздку за межі України, коли поїхав до Сполучених Штатів і зупинився в Польщі на зворотному шляху перед Різдвом.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: