fbpx
Сьогодні
09:34 08 Лют 2023

ОК "Південь": на півдні країни українські захисники знищили 7 човнів, які росіяни готували для розвідгруп

Фото: Wikipedia

На південному напрямку, 8 лютого, українські військові знищили 7 легких човнів російських загарбників, на яких ворог готувався висувати свої диверсійно-розвідувальні групи.

Про це пише Рубрика, посилаючись на керівницю Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Нам вдалося знищити ті малі плавзасоби, які ворог підготував для висунення диверсійних груп. Аж 7 штук", наголосила вона.

До того ж Гуменюк додала, що українські захисники пошкодили дві установки типу "Град" в Олешках, з яких загарбники обстрілювали Херсон.

Нагадаємо, що 31 січня українські оборонці лише за добу у районі островів у гирлі Дніпра знищили щонайменше 5 легкомоторних човнів з російськими диверсійно-розвідувальними групами.

Як писала Рубрика, з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 134 тисячі вояк, лише за минулу добу понад 900 загарбників.

Зазначимо, на Донеччині та Луганщині минулої доби українські підрозділи ЗСУ відбили атаки російських військ в районах 22 населених пунктів.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів та 2 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів.

Також українські захисники знищили російський штурмовик СУ-25, вертоліт Мі-24 та 2 ворожі БПЛА типу "Орлан".

Артилеристи і ракетники уразили:

  • 2 пункти управління ворога,
  • 7 районів зосередження живої сили,
  • склад боєприпасів.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: