fbpx
Сьогодні
14:31 31 Січ 2023

За добу українські захисники знищили п’ять легкомоторних човнів з ворожими ДРГ

Фото: Wikipedia

П'ять легкомоторних човнів із диверсійно-розвідувальними групами російської армії потопили Збройні сили України за останню добу.

Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

Ворог активізував діяльність своїх диверсійно-розвідувальних груп у районі островів у гирлі Дніпра.

"За останню добу Сили оборони України знищили як мінімум п'ять легкомоторних човнів із такими групами противника", зазначили у військовому командуванні.

Начальник Об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін в ефірі телемарафону "Єдині новини" також додав, що на Херсонському напрямку війська рф здійснюють часткову ротацію своїх підрозділів.

До того ж противник активізував свою розвідку на Запоріжжі. На цей момент уточнюють інформацію про прибуття у цей район найманців російської ПВК "Вагнера", зазначив Єрін.

Як інформувала Рубрика, керівник Головного управління розвідки генерал-майор Кирило Буданов вважає, що цього року росія, ймовірно, зосередиться на окупації більшої території у Донецькій та Луганській областях.

Як писала Рубрика, з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 127 з половиною тисяч вояк, лише за минулу добу близько 850 загарбників.

Нагадаємо, що на Донеччині та Луганщині минулої доби українським захисникам вдалося відкинути атаки російських військ в районах 13 населених пунктів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: