fbpx
Сьогодні
14:24 05 Лют 2023

Гайдай запевнив, що ніхто Білогорівку на Луганщині не захоплював, військ рф там немає

Фото: Телеграм / Сергій Гайдай

У Луганськй області Білогорівка знаходиться під контролем українських військових, військ російської федерації там немає, проте рф все ж готується до наступу.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Телеграм.

"Ситуація напружена, але контрольована нашими військовими. Всі ті вкиди з приводу того, що "десь там за 15 хвилин почнеться повномасштабний наступ" чи ще щось, не відповідають дійсності.

Всі чітко розуміють, скільки резервів перекидається і що відбувається на лінії фронту. Всі готові дати відсіч", – сказав очільник області.

Сергій Гайдай наголосив, що росіяни можуть шукати слабке місце в українській обороні.

На цей час кількість атак трохи збільшилася, але вони всі відбиваються. Зокрема, росія поширює інформацію про "захоплення" Білогорівки.

"По-перше, вони навіть не знають, залишилися чи там люди і скільки. По-друге, наші бійці залишаються на позиціях, ніхто Білогорівку не захоплював. Ворога там немає", – наголосив він.

Раніше Гайдай повідомив, що росіяни готуються до майбутнього наступу. Однак на цей момент масового перекидання ворожої техніки на Луганський напрямок не спостерігається.

Як писала Рубрика, за даними Генштабу, минулої доби, 4 лютого, підрозділи Сил оборони України відбили атаки загарбників у районах населених пунктів Кремінна і Шипилівка Луганської області та Верхньокам'янське, Благодатне, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське і Кліщіївка на Донеччині.

Нагадаємо, що з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку майже 131 300 тисяч вояк, лише за минулу добу близько 700 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: