fbpx
Сьогодні
11:30 21 Січ 2023

Гайдай: на Луганщині лінія фронту стає все ближче до Кремінної, йдуть запеклі бої біля міста

Фото: Телеграм / Сергій Гайдай

На цей момент у Луганській області українські захисники потроху просуваються, лінія фронту наближається до міста Кремінна: там продовжуються тяжкі бої.

Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телеканалу Freedom.

"Біля Кремінної точаться важкі бої. Росіяни відправляють в атаку зеків навіть по мінних полях… Окупанти кидають туди додаткові резерви, бо розуміють, що лінія фронту наближається до Кремінної", зазначив очільник області.

Гайдай наголосив, що росіяни залишають на полі бою навіть загиблих кадрових військових, не кажучи вже про "вагнерівців".

До того ж Лисичанський НПЗ окупаційні війська використовують як плацдарм.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, на північному сході, біля Кремінної, українські сили, ймовірно, досягли невеликих успіхів і успішно захистилися від російської контратаки.

Нагадаємо, німецька Федеральна служба розвідки (BND) стурбована високими втратами української армії в боях за місто Бахмут.

На секретному засіданні цього тижня вона повідомила депутатам у Бундестазі, що наразі українська армія щодня втрачає тризначну кількість солдатів у боях з російськими загарбниками.

Як писала Рубрика, також у британській розвідці припускають, що росія може використати у війні новітні танки Т-14.

Зазначимо, що з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 120 тисяч вояк, лише за минулу добу понад 800 загарбників.

Як інформувала Рубрика, минулої доби на Донеччині та Луганщині українські Сили оборони відбили атаки військ рф в районах 12 населених пунктів. Також військові ЗСУ збили 2 розвідувальні БпЛА "Орлан-10" та "Мерлін-ВР".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: