fbpx
Сьогодні
18:46 19 Січ 2023

У Нацполіції уточнили дані щодо падіння гелікоптера у Броварах: на борту знаходилося 10 осіб

У Нацполіції уточнили дані щодо авіакатастрофи у Броварах Київської області, яка сталася 18 січня. На борту гелікоптера було 10 осіб, семеро з них – це керівництво Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на заяву речниці Нацполіції Мар'яни Реви під час брифінгу в Медіацентрі "Україна-Укрінформ".

"Наразі ми можемо говорити про 14 загиблих унаслідок авіакатастрофи, з них одна дитина – дівчинка 2017 року народження. На борту гелікоптера перебувало 10 осіб – троє це члени екіпажу, і семеро – це керівництво МВС. Зокрема, серед них – міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін, та держсекретар Юрій Лубкович", – сказала Рева.

На борту також були присутні помічниця, заступник керівника патронатної служби Тетяна Шутяк, двоє охоронців і фотограф.

Довідка

Нагадаємо, сьогодні, 18 січня на територію дитячого садочка в Броварах впав гвинтокрил, після чого на місці інциденту сталася пожежа.

На Київщині у Броварах під час авіатрощі гвинтокрила на борту були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та держсекретар МВС. Вони загинули.

На цей момент, кількість жертв у Броварах зросла: через падіння гелікоптера поблизу дитячого садка загинули 18 людей, серед них – троє дітей.

Додамо, речник Повітряних Сил Юрій Ігнат зазначив, що для розслідування причин авіатрощі в Броварах на Київщині знадобиться декілька тижнів.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що трагедія з падінням гвинтокрила у Броварах сталася під час польоту міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського в одну з гарячих точок України, де тривають бойові дії.

Уже в поліції уточнили, що в авіатрощі гвинтокрила в Броварах загинули 16 людей.

Станом на 15:45, 18 січня, було завершено пошуково-рятувальні роботи. На місці авіакатастрофи виявили 14 загиблих.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: