fbpx
Сьогодні
10:48 18 Січ 2023

На Луганщині українські захисники знищили 100 російських спецпризначенців

Фото: Getty Images

Минулої доби на Луганському напрямку українські військові знищили 100 російських окупантів, які виявилися спецпризначенцями.

Про це пише Рубрика, посилаючись на заяву голови Луганської ОВА Сергія Гайдая.

Очільник області зазначив, що убиті загарбники були не звичайними мобілізованими, а "елітними" військовими, проте їх "статус" не завадив їм тікати, полишаючи навіть зброю та поранених.

"Вони постійно підвозять резерви на Сватівський та Кремінський напрямок. Я тільки що повернувся з передової та на власні очі бачив розбитих орків.

І до речі, за добу в них втрати 100 особового складу і декілька одиниць тяжкої техніки. При чому цей особовий склад це були не звичайні "мобіки", а спецпризначенці, ВДВшники, які тікали, кинувши зброю та поранених", – розповів він.

Гайдай наголосив, що біля Білогорівки ситуація важка, але стабільна.

"Сили оборони тримають оборону. І постійно відбивають всі намагання ворога просуватись. Вони постійно цю територію обстрілюють – і танками, і артою, і літаками навіть намагаються наносити ураження", – підкреслив голова ОВА.

Як писала Рубрика, за даними Генштабу станом на 18 січня, ЗСУ ліквідували за минулу добу 820 російських солдатів. Загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить 117 770 військових.

Нагадаємо, що російські загарбники зосереджують сили на Бахмутському напрямку, а у Херсонській області зазнають дефіциту колаборантів. Водночас ЗСУ посилюють ППО на кордоні з Білоруссю.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: